Consuma doar laptisor de matca pur cu continut mare de 10-HDA!

Consuma doar laptisor de matca pur cu continut mare de 10-HDA!

Lăptișorul de matcă forte ALBeeNA îți garantează concentrația maximă de substanță activă 10-HDA. Profită de proprietățile terapeutice unice!

Acidul 10-HDA este un nutrient principal în compoziția lăptișorului de matcă și unul dintre motivele pentru care ar trebui să consumi regulat acest produs apicol. Lăptișorul de matcă este singura sursă cunoscută de 10-HDA și are proprietăți antibacteriene, antivirale și regeneratoare atât de puternice datorită acestei substanțe active unice.

Ce beneficii are o cantitate mare de 10-HDA în lăptișorul de matcă?

Lăptișorul de matcă pur, recoltat din stup și neprelucrat este un produs biologic excepțional, indicat în multiple afecțiuni, dar mai ales pentru menținerea stării de sănătate, zi de zi. Însă beneficiile și proprietățile terapeutice ale lăptișorului de matcă sunt garantate doar de o cantitate mare de acid 10-HDA în compoziția sa. De altfel, procentul de 10-HDA este primul lucru pe care ar trebui să-l verifici pe eticheta lăptișorului de matcă, dacă vrei să te asiguri că vei cumpăra un produs de calitate.

Dacă produsul apicol conține 2% acid 10-HDA, cantitate garantată prin analize certificate de laborator, atunci merită să investești în lăptișorul de matcă respectiv. În magazinele naturiste sunt disponibile variante de lăptișor de matcă diverse, cu niveluri ale acidului 10-HDA care variază de la 1,4% la 2%, dar cantitatea recomandată și recunoscută internațional este cea de 2%.

Specialiștii apiterapeuți susțin că acest nivel de 10-HDA îi oferă lăptișorului de matcă următoarele efecte terapeutice:

  • combate ciupercile, virușii și bacteriile cum ar fi stafilococii și streptococii, care cauzează septicemie, boli ale pielii sau infecții ale aparatului respirator
  • are proprietăți antivirale și antiinfecțioase care contribuie la întărirea sistemului imunitar și cresc rezistența organismului la infecții virale, răceli și gripă
  • acționează ca un tonic și vitaminizant general și energizează organismul în perioadele de oboseală fizică și solicitare psihică
  • menține tensiunea arterială, colesterolul și nivelul trigliceridelor în valori normale și împiedică depunerea acestora pe vasele de sânge
  • favorizează secreția de estrogen, care ajută la asimilarea calciului în oase și corectează dezechilibrele hormonale astfel încât previne apariția osteoporozei și are efect pozitivîn cazul tulburărilor menstruale
  • este un puternic regenerator și stimulează producerea celulelor stem
  • fortifică sistemul nervos, are efect antitumoral, antiinflamator și antioxidant care întârzie procesele de îmbătrânire

Recomandat de medicii apiterapeuți

Lăptișorul de matcă este produsul apicol cu cea mai variată compoziție și este plin de substanțe hrănitoare, iar medicii cu competențe în apiterapie îl recomandă într-o gamă largă de afecțiuni, pentru sănătatea întregii familii.

Pe lângă acidul 10-HDA, lăptișorul de matcă mai conține și aproape 20 de aminoacizi, dintre care opt sunt esențiali vieții, iar organismul uman nu-i poate sintetiza direct (leucina și izoleucina, metionina, lisina, fenilalanina, valina, treonina și triptofanul). Din compoziție nu lipsesc nici vitaminele, mineralele și proteinele, astfel încât este de folos pentru corectarea alimentației deficitare, tratarea anemiei și a anorexiei.

Mai multe studii au constatat efectele imunostimulatoare și imunomodulatoare pe care le are lăptișorul de matcă pur dacă este consumat zilnic pe o perioadă de 3-4 săptămâni, în două cure pe an. Pe lângă vitalizarea organismului și creșterea imunității, lăptișorul de matcă este indicat de către medici în cazuri de oboselă cronică însoțită de insomnii, pentru îmbunătățirea tonusului psihic și mental, dar și ca adjuvant în afecțiuni mai grave, cum ar fi scleroza multiplă.

Lăptișorul de matcă pur este singurul produs natural cunoscut în care se găsește acidul 10-HDA, substanța care îi oferă  proprietățile energizante, vitalizante, biotrofice și tonifiante bine cunoscute. Cu cât cantitatea de 10-HDA pe care o conține lăptișorul de matcă este mai mare, cu atât produsul este mai eficient terapeutic.

Produsele noastre: