Despre noi

Drumul albeenelor, de la stup până la tine acasă

Video
Află de unde provin produsele noastre și cum ne asigurăm împreună cu apicultorii dedicați cu care colaborăm că apicolele ALBeeNA ajung la tine proaspete și 100% naturale.

ALBeeNA

apicole românești pure
Povestea ALBeeNA (citit Albina) a început în 2010, atunci când am plecat la drum cu dorința de a descoperi apicultori din cele mai sălbatice zone apicole din țară și de a-i pune în contact cu locuitorii din marile orașe care erau în căutare de miere naturală sau polen crud.
Am descoperit în zonele sălbatice ale Transilvaniei una dintre cele mai mari concentrări de stupine din România și am început, ușor-ușor, să creștem echipa, să cunoaștem apicultori și să trimitem rodul muncii lor către oamenii din mediul urban, care cereau produse apicole românești pure, 100% naturale. Practic, ceea ce se găsește în stupină, este ambalat și protejat astfel încât să ajungă la consumator cu toate proprietățile intacte. Ne-am orientat către un public urban receptiv la un stil de viață sănătos și am creat brand-ul ALBeeNA, cu o identitate proaspătă, care să fie îndrăgită de tineri, deoarece considerăm important ca aceștia să ofere produselor apicole o șansă în dieta lor zilnică.
Anul acesta împlinim opt ani de când existăm și în tot acest proces, respectul pentru oamenii care fac posibilă apicultura în România este cel mai important. Pe respect ne bazăm colaborările și avem grijă ca apicultorii cu care lucrăm să găsească în noi un partener de încredere, iar încrederea să fie reciprocă. Asta înseamnă că ne asigurăm că albinele stupinelor sunt sănătoase și îngrijite corespunzător și că produsele rezultate sunt 100% pure și naturale.

Echipa noastră

Comandă acum cel mai puternic lăptișor de matcă: 021.336.11.36. sau 0765.68.17.17