Laptisorul de matca pur ALBeeNA = 2% 10-HDA

Laptisorul de matca pur ALBeeNA = 2% 10-HDA

Produs apicol de excepție, cu beneficii demonstrate pentru sănătate. Profită acum de cel mai puternic lăptișor de matcă!

Lăptișorul de matcă de la ALBeeNA este un produs apicol 100% pur, furnizat în starea lui proaspăta, naturală și nealterată. Conține cea mai mare cantitate de acid 10-HAD, garantată prin analize de laborator certificate.

Hrană vie, recoltată și ambalată așa cum ne-o oferă stupul, fără a suferi nici un proces de transformare. Lăptișorul de matcă este unul dintre cele mai concentrate produse naturale, care oferă un raport optim al nivelului de vitamine, minerale și nutrienți necesari organismului uman și imposibil de sintetizat de către acesta.

Nu conține urme de pesticide, antibiotice, ceară, spori de mucegai sau alte impurități.

Eficiența acestui remediu 100% natural a fost dovedită în cazul a zeci de afecțiuni, iar în prezent este considerat un hiperaliment esențial pentru toate vârstele. Lăptișorul de matcă acționează asupra creșterii, reproducerii și longevității organismului, pe care îl fortifică pe termen lung.

În plus, lăptișorul de matcă este foarte bine asimilat și tolerat de organism, mai ales dacă proveniența lui este una sigură, iar produsul apicol este garantat unul 100% crud. Profită din plin de beneficiile pe care ți le poate oferi un lăptișor de matcă de calitate premium, cu o cantitate de 2% 10-HDA asigurată.

Produsele noastre